Penseelstreek Classic

INSCHRIJVEN VOOR DE RIT

De Penseelstreek Classic:

Niet alleen autogekken komen in het eerste weekend van september aan hun trekken. Als sinds 2010 biedt De Penseelstreek Classic vermaak voor alle wijkbewoners van 4 tot 104. De petrolheads melden zich al vroeg, voor de inschrijving en briefing. Dan vertrekken 40 tot 50 equipes voor een prachtige toertocht langs de mooiste kleine weggetjes van onze provincie. We steken jaarlijks honderden uren in het voorbereiden, uitzetten en fine tunen van een rit van zo’n 135 kilometer, met start en finish op het grote veld aan de Mesdaglaan.
Tussen start en finish wordt u elk jaar verrast met een nieuwe uitdagende route. Snelheid speelt geen rol. Concentratie en genieten des te meer. Ook voor het sociale aspect is alle ruimte. Tijdens de coffee break en/of de lunch is er alle tijd voor een praatje met aardige buurtbewoners die uw passie voor ‘oud blik’ delen en die u anders misschien nooit had ontmoet.

Dus, voor het leukste weekend in je (nieuwe) buurt houd je onze communicatie (meestal vanaf mei – juli) in de gaten!

Details 2023 editie:

  • Wat:  muziek, drankjes, hapjes, vermaak voor 4 – 104.
  • En natuurlijk:  de F1 Grand- Prix op een enorm LED-scherm (dit jaar Monza, Italië)
  • Hoe laat:  start ‘Classic’ rond 9:00 u.  Veldfeest vanaf 13:30 u.
  • Duur? Onbetaalbaar!
    Dankzij de wijkvereniging en onze sponsors is toegang tot het veldfeest gratis, en betalen de deelnemers aan de rit slechts een symbolische bijdrage van € 25 per équipe. En als u voor 1 augustus betaalt krijgt u nog 5 euro korting ook. Bent u van plan om met een ‘auto vol’ mee te doen? Wees welkom maar meld het ons ruim van tevoren zodat we rekening kunnen houden met de inkoop voor de kofferbaklunch.
  • Waar:  Mesdagveld, Mesdaglaan, net voorbij basisschool Het Panorama
  • Weer:  zonnig en rond de 23oC, zoals al 11 keer eerder
  • Waarom:  omdat u in de gezelligste buurt van Arnhem woont

INSCHRIJVEN VOOR DE RIT

Foto’s 2022